شنبه, 27 بهمن 1397
دكتر حسن رشيدي
Hassan Rashidi (PhD)
Department of Food Industry

Agricultural Education Center
Po Box: 91375-5887
Mashhad, Iran
Tel: ++98-511-8717072
Fax: ++98-511-8717142
Email 1: Ha_Rashidi@yahoo.com

Curriculum Vitae (resume)

 

مشخصات فردي

حسن رشيدي، متولد مشهد مقدس در تاريخ 21/7/1352               

محل كار فعلي: مركز آموزش عالي جهاد کشاورزی خراسان رضوی ( زير مجموعه موسسه آموزش عالي علمي كاربردي جهاد كشاورزي و تحت نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی).

نحوه همكاري: عضو هيات علمي رسمي و تمام وقت – استاديار آموزشی پايه 13

تلفن: 8717072 – 0511     فاكس : 8717142- 0511          

Email: ha_rashidi@yahoo.com

سوابق تحصیلی

- اخذ مدرک دیپلم در رشته علوم تجربی از دبیرستان نمونه دولتي آينده سازان مشهد ( تیر ماه 1371 ).

- فارغ التحصيل دوره كارشناسي (1375)، كارشناسي ارشد (1377) و دكتري (1390) در رشته علوم و صنايع غذايي از دانشگاه فردوسي مشهد.

سوابق شغلی

1- از سال 1378 تا تیرماه 1384 عضو هیات علمی رسمی و محقق موسسه تحقیقات برنج کشور

2- از سال 1384 تا کنون عضو هیات علمی رسمی و مدرس مرکز آموزش عالی جهاد کشاورزی خراسان رضوی، مدیر گروه تخصصی صنایع تبدیلی و تکمیلی مرکز آموزش عالی جهاد کشاورزی خراسان رضوی (1385-1386) و رييس گروه آموزشهاي رسمي (در حال حاضر)

سوابق آموزشي

- تدريس در مقطع كارشناسي ارشد (فناوري هاي نوين لبني و طرح هاي آماري). 

- تدريس در مقطع كارشناسي و كارداني در زمينه صنايع لبني و كنسروسازي

- مدرس دو دوره (آشنايي با روشهاي انبارداري محصولات كشاورزي) جهت كارشناسان تعاون روستايي وزارت جهاد كشاورزي در سطح ملي (22لغايت24 و 28 لغايت 30 آذر 1386) و كارگاه آموزشي تكنولوژي توليد انواع پنير در سال 1389.

طراحي رشته و دوره

- عضو تيم طراحي رشته كارشناسي ارشد تكنولوژي شير و فراورده هاي لبني

- عضو تيم طراحي زشته كارشناسي گوشت و فراورده هاي آن

- عضو تيم بازنگري سرفصل دوره كارداني و كارشناسي رشته صنايع كمپوت و كنسروسازي

   - عضو هسته صنايع تبديلي و تكميلي كشاورزي موسسه آموزش عالي علمي كاربردي وزارت جهاد كشاورزي

کتب انتشار یافته

-  صنایع تبدیلی برنج- انتشارات فني معاونت ترويج سازمان تات-  1379.

- اصول توليد پنير و فراورده هاي آب پنيري- انتشارات پژوهش توس- کتاب درسی دوره کارشناسي تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی- 1385.

- تألیف یک فصل از کتاب كاربرد  نانوبيوتكنولوژي در صنايع غذايي - انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد-1386

- مباني توليد فراورده هاي شيري غليظ شده و خشك -  انتشارات سناباد-1387 .

- مباني توليد فراورده هاي كنسروي- انتشارات موسسه آموزش عالي علمي كاربردى جهاد کشاورزی- 1389.

- فناوري شير خشك و غذاي كودك - انتشارات موسسه آموزش عالي علمي كاربردى جهاد کشاورزی -کتاب درسی دوره کارشناسی تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی-  1393.

-راهنماي ايمني خطرات مواد غذايي-انتشارات جهاد دانشگاهي مشهد.1392.(به همراه سه نويسنده ديگر).

مقالات انتشار یافته

   - H. Rashidi, M. Mazaheri- Tehrani, S.M.A. Razavi, and M. GhodsRohany. 2014. Improving Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat UF Feta Cheese Made with Fat Replacers. Journal of Agricultural Science and Technology. Vol. 17, Number 1, January 2015.

  -H. Rashidi. 2014. Cold Chain Systems of Fruits and Vegetables in Iran. Workshop on development of cold chain systems for perishable agri-food products. New Delhi, India.

- بررسی خصوصیات برخی از ارقام برنج و کاربرد آن – مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- سال هفتم- شماره چهارم- زمستان 1379.

- روش شستشو و پخت برنج، عاملی موثر در میزان ضایعات- ماهنامه سنبله- شماره 162- 1386

- کاربرد سبوس برنج در تولید بیسکویت- ماهنامه سنبله- شماره 156 و 157- 1385

- کاربرد سبوس برنج در تولید بیسکویت با ارزش غذایی بالا – شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی- 1385 .

- بررسی امکان تولید فراورده های مختلف از برنج و ضایعات با هدف ایجاد ارزش افزوده و کاهش ضایعات- ششمین گردهمایی برنج کشور- 1376.

- طراحی تکنیک های پیشرفته تصفیه فاضلاب – همایش صنایع غذایی کشور – 1377.

- بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته انواع برنج – همایش صنایع غذایی کشور- 1377.

- بررسي تاثير دماي خشك كن و رطوبت نهايي شلتوك بر درصد برنج سالم در ارقام پر محصول استان مازندران- دومين همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي، دانشگاه تربيت مدرس (1384).

- بررسی اثر کاهش چربی و کلرید کلسیم بر ویژگی های بافتی و حسی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ریتنتیت –مجله علوم وصنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد.جلد 7 شماره 3 پاييز 1390.

- تعیین ویژگی های انعقاد پذیری و شیمیایی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلرید کلسیم- مجله صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس. شماره 35 دوره 9 تابستان 1391.

- بررسي و بهينه سازي ويژگي هاي شيميايي و حسي فرمولاسيونهاي مختلف پنير فتاي فراپالايش آنالوگ بازساخته به روش سطح پاسخ. مجله علوم وصنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد.جلد 7 شماره 3 پاييز 1390.شماره 1 جلد 10. 1393.

- استفاده از انرژي مايكروويو در كارخانجات لبني- نخستين كنفرانس ملي توسعه كيفيت راهبردي فراگير در سلامت غذا-1393.

- كاربرد اولتراسوند در بهبود ويژگي هاي عملكردي پروتئين هاي پروتئينهاي آب پنير- نخستين كنفرانس ملي توسعه كيفيت راهبردي فراگير در سلامت غذا-1393.

-كاربردهاي پرتوهاي يونيزه در صنايع لبني- نخستين كنفرانس ملي توسعه كيفيت راهبردي فراگير در سلامت غذا-1393.

- بررسي اثرات فشار بالا بر روي ويژگي هاي عملكردي پنير- نخستين كنفرانس ملي توسعه كيفيت راهبردي فراگير در سلامت غذا-1393.

- فرصتها و چالش هاي موجود در فراوري محصولات شيري توسط ميدان الكتريكي پالسي- نخستين كنفرانس ملي توسعه كيفيت راهبردي فراگير در سلامت غذا-1393.

- استفاده از انرژي مايكروويو در توليد غذاهاي آماده- اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذايي. 1393.

-بررسي تاثير تركيبي هيدروكلوئيدهاي ژلان، كتيرا و پكتين با متوكسيل بالا در جلوگيري از دو فاز شدن دوغ پاستوريزه بدون گاز. دومين همايش ملي صنايع غذايي. 1392.

 

نشریات ثبت و انتشار یافته

- برداشت برنج و عملیات بعد از برداشت (انتشارات فني معاونت ترويج سازمان تات، 1379)

- مصارف صنعتی پوسته شلتوک (انتشارات موسسه تحقيقات برنج كشور، 602/80-25/10/80)

- مدیریت انبارداری غلات (انتشارات موسسه تحقيقات برنج كشور، 209/82-6/3/82)

- پایدارسازی سبوس برنج(انتشارات موسسه تحقيقات برنج كشور، 100/83-8/2/83)

- کاربرد سبوس برنج در تولید بیسکویت(انتشارات موسسه تحقيقات برنج كشور، )

- خصوصیات پوسته خارجی شلتوک و کاربرد آن در خوراک دام(موسسه تحقيقات برنج كشور، 420/81-8/8/81)

- کاربرد پوسته شلتوک به عنوان سوخت(انتشارات موسسه تحقيقات برنج كشور، 465/80-5/8/80)

تقدیر نامه ها

- تقدیر توسط ریاست مرکز آموزش عالی جهاد كشاورزي خراسان رضوي به دليل ارايه خدمات صادقانه در مقام مدير گروه صنايع غذايي (1386).

- تقدیر توسط ریاست مرکز آموزش عالی شهید هاشمی نژاد به عنوان استاد نمونه در سال 1386.

- تقدیر توسط جناب آقای دکتر سید علی مرتضوی به دلیل همکاری در برگزاری كنگره سراسري توسعه ارتباط صنايع با مراكز آموزشي و پژوهشي

- تقدیر توسط معاون موسسه تحقیقات برنج کشور به دلیل ارایه سخنرانی در سال 1378.

- تقدیر توسط رییس موسسه تحقیقات برنج کشور به دلیل برگزاری کارگاه آموزشی بين المللي در سال 2004.

- تقدیر توسط رییس موسسه تحقیقات برنج کشور به دلیل چندین سال خدمات ارزنده در سال 1383.

- تقدیر توسط نان قدس رضوی به دلیل همایش بررسی تحولات تکنولوژی و فرهنگ مصرف غذاهای آماده منجمد (1384)

- تقدير توسط رييس سازمان جهاد كشاورزي استان مازندران به دليل انتشار نشريات علمي و مصاحبه هاي ترويجي در صدا و سيما (1382)

- تقدير توسط رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان به دليل همكاري به عنوان عضو كميته علمي و داوري همايشهاي اول و دوم صنايع غذايي در سالهاي 90 و 92.

فعالیت های پژوهشی

- طرح تحقیقاتی کاربرد سبوس برنج در تولید بیسکویت با ارزش غذایی بالا (مجری مسوول، 24/3/83-359/83-81 الي82)

- طرح تحقیقاتی بررسی اثر درجه حرارت خشکاندن و رطوبت نهایی شلتوک بر خصوصیات کیفی برنج رقم فجر (مجری مسوول، 3/3/84-203/84-82 الي83)

- طرح تحقیقاتی بررسی اثرات اعمال کم آبیاری تنظیم شده بر خصوصیات کیفی برنج رقم فجر (مجری، 11/11/84-10264/84- 82 الي 84)

- طرح تحقیقاتی بررسی اثرات اعمال کم آبیاری تنظیم شده بر خصوصیات کیفی برنج رقم طارم (مجری، 19/12/82-1157/82- 79 الي 81)

- پروژه تحقیقاتی تخریب الکتروشیمیایی پوسته خارجی برنج و كاربرد آن در صنايع (ناظر، 1378)

- پروژه صنایع تبدیلی سیب زمینی جهاد دانشگاهي دانشگاه فردوسي مشهد (همکار اصلي، 1375)

- طرح تحقيقاتي بررسي تاثير دماي خشك كن و رطوبت نهايي شلتوك بر درصد برنج سالم در ارقام پر محصول استان مازندران (همكار)

- طرح تحقيقاتي تاثير كاهش چربي بر ويژگي هاي شيميايي، فيزيكي و حسي پنير فتا- 1389

- بررسي روش هاي توليد مواد افزودني پودري لبني در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1388)

- اثر ذخيره سازي در سرما و منجمدسازي بر طعم و بافت كره در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1388)

- ماست منجمد پروبيوتيك در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1388)

- كاربرد پودر آب پنير در توليد پنير سفيد ايراني در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1388)

- توليد، ويژگي ها و كاربرد MPC در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1388)

- تاثير نحوه افزودن نمك طعام بر ويژگي هاي كيفي پنير سفيد فراپالايشي در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1388)

- راهنماي عملي توليد پودر شير در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1388)

- خوردگي در صنايع غذايي در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1387)

- استفاده از جايگزين هاي چربي در توليد پنير سنتي كم چرب در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1387)

- روش هاي نوين توليد كره در جهان در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1387)

- روش هاي نوين توليد پنير در جهان در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1387)

- نمك زني و نقش نمك در پنير در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1387)

- اثر درصد چربي بر راندمان وزني پنير در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1387)

- توليد، كاربرد و عملكرد مايه كشت هاي اسيد لاكتيكي در پنير در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1387)

- اصول فراوري آب پنير در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1386)

- اصول فراوري محصولات لبني تغليظ شده و خشك در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1386)

- مكانيسم انعقاد آنزيمي و رسانيدن پنير در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1386)

- بستني هاي نوظهور، فانتزي شكل و مخصوص در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1386)

- توليد پنير سفيد ايراني با روش فراپالايش در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1386)

- استفاده از WPC در محصولات منجمد و توليد بيومس، آنزيم بتاگالاكتوزيداز و الكل اتيليك از آب پنير در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1386)

- پنير پيتزا باطعم آويشن در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1386)

- سيستم كنترل اتوماتيك فرايند توليد فراورده هاي تخميري در كارخانجات صنايع غذايي در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- تكنولوژي شير در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- توليد كره ترش و بررسي روش هاي بهبود طعم و آروما در آن در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- بهبود كيفيت دوغ ايراني در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- بستني كم كالري در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- كره طعم دار در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- شير فرادما در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- ماست ميوه اي در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- تاثير افزودن سيترات سديم در بهبود طعم عطر و آروماي پنير خامه اي در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- كفير و كوميس در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- تكنولوژي پنيرهاي بدلي در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- بررسي تغذيه كودك با شير خشك و غذاي مادر در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1385)

- معايب فراورده هاي ليني و علل آنها در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1384)

- پنير موزارلا (پيتزا) در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1384)

- بررسي نقش باكتري هاي پروبيوتيك در لبنيات در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1384)

- توليد پنير ريكوتا از آب پنير در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1384)

- انسداد در ممبران هاي فراپالايش در قالب پروژه دانشجويان مقطع كارشناسي (1384)

-داوري مقالات در مجلات مختلف صنايع غذايي از جمله مجله صنايع غذايي دانشگاه فردوسي مشهد و دانشگاه تبريز.

راهنمايي و مشاوره پايان نامه هاي تحصيلات تكميلي

-بهينه سازي فرمولاسيون پنير فتاي فراپالايش آنالوگ و بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي، رئولوژيكي و حسي آن. مقطع دكتري. دانشگاه فردوسي مشهد (دفاع شده در بهمن 1392).

- بررسي تاثير تركيبي هيدروكلوئيدهاي ژلان، كتيرا و پكتين با متوكسيل بالا در تثبيت دوغ. مقطع كارشناسي ارشد. دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان (دفاع شده در زمستان 1392).

- بهينه سازي فرمولاسيون ماست غليظ شده كم چرب تولید شده به روش مستقیم به روش سطح پاسخ. مقطع كارشناسي ارشد. دانشگاه آزاد اسلامي واحد دامغان (دفاع شده در تابستان 93).

- اثر نوع استارترو زمان نگهداری بر ویژگی های حسی وشیمیایی ماست غلیظ تولید شده به روش مستقیم،حاصل از اختلاط ناتراوه فراپالایش شیر و شیر سویا. مقطع كارشناسي ارشد. دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار(دفاع شده در تابستان 93).

- اثرات تركيبات پايداركننده بر ويژگي هاي شيميايي، حسي و بافت دستگاهي ماست همزده با چربي كاهش يافته. مقطع كارشناسي ارشد. دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان (دفاع شده در پاييز 93).

-   استخراج صمغ از کدو سبز و بررسی خواص رئولوژیکی و ساختمانی آن. مقطع كارشناسي ارشد. دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان (دفاع شده در پاييز 93).

 



DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0