شنبه, 27 بهمن 1397
مهندس مسعود نجفي



اطلاعات شخصی

نام: مسعود    نام خانوادگي: نجف نجفي   متولد: 1349، قوچان   وضعیت تأهل: متأهل، دارای دو فرزند

مرتبه علمی: استاديار آموزشی پايه 17

آدرس: مركز آموزش عالي جهاد کشاورزی خراسان رضوی ( وابسته به سازمان ترویج، آموزش و تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی ).

تلفن: 5-8717071  (0511)         فاكس: 8717142  (0511)               همراه: 09155160924

Email: masoudnajafi@yahoo.com    or      m-najafi@itvhe.ac.ir                

سوابق تحصيلي

1- لیسانس: علوم و صنايع غذايي، دانشگاه فردوسي مشهد،1371، با معدل 59/16.

2- فوق لیسانس: علوم و صنايع غذايي، دانشگاه فردوسي مشهد، 1374، با معدل 52/17.

3- دکتری: علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، 1389، با معدل 78/18.

دوره های آموزشی گذرانیده

1- كارگاه آموزشي بين المللي «ارتقاء فن آوري صنايع غذايي»، سازمان پژوهشهاي علمي صنعتي خراسان، 1377.

2- دوره آموزشي ملی «مديريت بهره وري و نقش آن در دوره هاي آموزشی»، مركز آموزش كشاورزي خراسان،1381.

3-كارگاه آموزشي بين المللي «فرآورده هاي لبني تخميري»، مرکز آموزش عالی جهاد كشاورزي خراسان رضوی،1381.

4- دوره پیشرفته آموزشی «بیوتکنولوژی صنعتی »، دانشگاه تربیت مدرس، 1385.

5- كارگاه آموزشي «رعایت نکات ایمنی آزمایشگاهها»، دانشگاه فردوسی مشهد، 1386.

6- كارگاه آموزشي « فناوری های نوین صنایع غذایی »، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی،  1387.

7- كارگاه آموزشي «تولید انواع پنیر»، مرکز آموزش عالی جهاد كشاورزي خراسان رضوی،1389.

 

تجارب تحقیقاتی

الف) طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته

1-  نجف نجفی، مسعود. (1380). بررسی وضعیت موجود تولید، توزیع و مصرف گندم، آرد و نان در کشور.

2-  نجف نجفی، مسعود. (1381). بررسی وضعیت نگهداری گندم در ایران.

3-  نجف نجفی، مسعود. (1381). بررسی کیفیت گندم در ایران و سیر تاریخی آن.

4-  نجف نجفی، مسعود. (1382). بررسی وضغیت آرد در کشورهای مختلف.

5-  نجف نجفی، مسعود. (1382). ویژگیها و خصوصیات انواع واریته گندم در ایران.

6-  نجف نجفی، مسعود. (1382). معرفی علوم و تکنولوژی های مدرن در تولید آرد و نان.

7- نجف نجفی، مسعود. (1384). بررسی وضعیت میکروبی شیر خام تولیدی در استان خراسان رضوی.

8- نجف نجفی، مسعود.، قدس روحانی، محسن و هدایت نیا، مهدی. (1384). بررسی راهکارهای افزایش مصرف شیر و فراورده های لبنی در استان خراسان رضوی.

9- رحمانی، عباسعلی.، روحانی، حسین و نجف نجفی، مسعود. (1386). بررسی کارایی دانش آموختگان رشته شیر و فراورده های لبنی در کارخانجات استان خراسان رضوی.

10- کدخدایی، رسول.، نجف نجفی، مسعود و مرتضوی، سید علی. (1387). استفاده از امواج فراصوت در تولید امولسیون و ریزپوشانی لیمونن (طرح برتر پژوهشی سال 1389 استان خراسان رضوی).

ب) طرح های تحقیقاتی در دست اجرا

1- بلوریان، شادی.، رحیمی زاده، محمد و نجف نجفی، مسعود. (1388). بهينه سازي شرايط استخراج رنگدانه کورکومین از ريزوم زردچوبه با استفاده از روش كلاسيك (ماسراسيون).

4- بلوریان، شادی.، نجف نجفی، مسعود. (1388). بررسي پايداري و خصوصيات کورکومین ريزپوشاني شده توسط بيوپليمر با تكنيك ميكروانكپسولاسيون.

5- بلوریان، شادی.، نجف نجفی، مسعود. (1388). مطالعه و شناسايي رنگ هاي غذايي با منشأ طبيعي و بررسي ويژگيها و كاربردهاي آن.

6- نجف نجفی، مسعود. (1388). بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ماست.    

  دروس تدریس شده

1- بيوشيمي مواد غذایی، کارشناسی

2- شيمي مواد غذايي، کاردانی و کارشناسی

3- اصول نگهداري مواد غذايي، کاردانی و کارشناسی

4- ميكروبيولوژي عمومي،کاردانی

5- ميكروبيولوژي شير و فرآورده هاي لبني، کاردانی

6- بيوتكنولوژي مواد غذایی، کارشناسی

7- تکنولوژی فراورده های لبنی تخمیری، کارشناسی

8- تکنولوژی فراورده های لبنی منجمد، کارشناسی

9- زبان تخصصی، کاردانی و کارشناسی

جوایز

1- دریافت لوح تقدیر و جایزه به عنوان نفر اول مسابقه علمی صنایع غذایی کشور از رئیس سازمان خواربار و کشاورزی جهانی (FAO) و رئیس انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران، 1993.

2- دریافت لوح تقدیر برای انتخاب دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان به عنوان واحد برتر بین واحدهای دانشگاهی سراسرکشور از نظر مسائل آموزشي و دانشجويي، 1376.

3- دریافت لوح تقدیر و جایزه به عنوان مدرس نمونه وزارت جهاد کشاورزی از وزیر جهاد کشاورزی،1381.

4-  دریافت لوح تقدیر و جایزه به عنوان دانشجوي نمونه كشوري در مقطع دكتري رشته علوم و صنايع غذايي از رياست محترم جمهوري اسلامي ايران،1389.

 

تأليفات

الف) کتب منتشر شده

1- نجف نجفی، مسعود و نخچیان، حسن. (1382). ميكروبيولوژي شير و فراورده هاي لبني. انتشارات پژوهش توس.کتاب درسی دوره کاردانی علمی-کاربردی تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی.

2- نجف نجفی، مسعود و جمعی از نویسندگان. (1386). فصل استفاده از فرآيندهاي غير حرارتي در توليد پنير از کتاب فناوری های نوین صنایع لبنی، انتشارات بنفشه.

3- نجف نجفی، مسعود و جمعی از نویسندگان. (1387). فصل اصول تشخیص مولکولی از کتاب کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی، مؤسسه تحقیقات و فناوری رضوی.

ب) کتب در دست چاپ

1- نجف نجفی، مسعود و نخچیان، حسن. (1389).تکنولوژی گوشت و فراورده هاي گوشتی. انتشارات آموزش کشاورزی.کتاب درسی دوره کاردانی علمی-کاربردی تکنولوژی گوشت و فراورده های گوشتی.

2- نجف نجفی، مسعود و شجاع الدینی، فخرالسادات. (1389).تکنولوژی کره و خامه. انتشارات موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی جهاد کشاورزی.کتاب درسی دوره کارشناسی تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی.

3- نجف نجفی، مسعود و جمعی از نویسندگان. (1389). فصل پدیده رنگ: فرضیات پایه از کتاب ويژگيها، كاربردها و نحوه توليد رنگ هاي طبيعي در صنايع غذايي. انتشارات جهاد دانشگاهی.

مقالات داخلی چاپ شده

1- نجف نجفی، مسعود و روحانی، حسین. بررسی و تحلیل وضعیت ساختارموجود آموزشی مهارتی نیروهای انسانی شاغل در نانواییهای شهر مشهد.(1385). فصلنامه علمی ترویجی آموزش و سازندگی . دوره 1 .(1)،  ص 56 -62.

2- نجف نجفی، مسعود. بررسی تأثیر وضعیت بهداشتی نانواییهای شهر مشهد بر کیفیت نان. (1384). فصلنامه علمی پژوهشی بهسازان محیط. دوره 2 . (5)، ص 37-44.

3- نجف نجفی، مسعود. حداد خداپرست، محمد حسین. رجب زاده، ناصر و مرتضوی، سید علی. بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری. (1387). فصلنامه علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 5 .(1)،ص 21- 28.

4- نجف نجفی، مسعود و مرتضوی، سید علی. بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک بر ترکیبات شیر استان خراسان رضوی. (1388). فصلنامه علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 6 .(2)،ص 61- 71.

5- نجف نجفی، مسعود.کدخدایی، رسول و مرتضوی، سید علی. بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصيات نانوامولسیون تثبيت شده با كازئينات سديم و Tween 80. مجله علمی پژوهشی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. جلد 6 .(1)، ص 9- 16.

6- نجف نجفی، مسعود. مرتضوی، سید علی.کدخدایی، رسول و طباطبایی، فریده. بررسی تأثیر بر هم کنش       Hi-Cap/ Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن. مجله علمی پژوهشی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. در دست چاپ.

مقالات داخلی در دست چاپ

1-  نجف نجفی، مسعود  و کدخدایی، رسول. ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تأثیر نوع و غلظت ماده دیواره. مجله علمی پژوهشی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. داوري.

2-  نجف نجفی، مسعود  و کدخدایی، رسول. عوامل مؤثر بر ویژگی های امولسیون ليمونين در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم. مجله علمی پژوهشی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. داوري.

 

مقالات بین المللی چاپ شده

1- Najaf Najafi, M., Koocheki, A., & Mahdizadeh, M. (2008). Studies on the Effect of Starter Culture Concentration and Renneting pH on the Iranian Brine Cheese Yield .American-Eurasian Journal of Agriculture & Environment Science,3 (3) : 325-332.

2- Najaf Najafi, M., Mortazavi, S.A., Koocheki, A., Khorami, J. & Rekik, B. (2009). Fat and protein contents, acidity and somatic cell counts in bulk milk of Holstein cows in the Khorasan Razavi province, Iran. International Journal of Dairy Technology. 62, 19-26.

3- Najaf Najafi, M., Koocheki A., & Valibaigy, S. (2010). Effects of somatic cell counts on the physicochemical and rheological properties of yoghurt made from sheep's milk. International Journal of Food Science & Technology. 45, (4), 713-718.

4- Najaf Najafi, M., Kadkhodaee, R., & Mortazavi S.A. (2011). Properties of cardamom oil (Elettaria cardamom) encapsulated by high intensity ultrasound. Food Biophysics.6, 68-76.

 

مقالات بین المللی در دست چاپ

1- Najaf Najafi, M., Kadkhodaee, R., & Mortazavi S.A. (2010). Effect of continuous phase and surfactant concentration on ultrasonic nanoemulsification and encapsulation of cardamom oil. Submitted to Food and Bioprocess Technology.

2- Najaf Najafi, M., Kadkhodaee, R., & Mortazavi S.A. (2010). Release kinetics of cardamom oil from microcapsules prepared by spray and freeze drying. Submitted to European Food Research and Technology.

مقالات ارائه شده در کنفرانس های داخلی

1- نجف نجفی، مسعود و اسدیان، جعفر. (1373). بررسي كيفيت نانوايي انواع گندم در سطح استان خراسان. سومين كنگره ملي علوم زراعت و اصلاح نباتات ايران.

2- نجف نجفی، مسعود. پیرایش فر، بهروز و مرتضوی، سید علی. (1373). بررسي نقش كارآموزي در توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه. دومين كنگره ملی ارتباط صنعت و دانشگاه.

3- نجف نجفی، مسعود و قدس روحانی، محسن. (1377).تكنولوژي ساخت انبارهاي سيب زميني. همايش بزرگ صنايع غذايي كشور.

4- نجف نجفی، مسعود و قدس روحانی، محسن. (1377). ويژگيها و محاسبات غشاهاي مورد استفاده در صنعت پنير سازي. دومين همايش سراسري فراورده هاي لبني كشور.

5- نجف نجفی، مسعود و قدس روحانی، محسن. (1377). استفاده از LPC در توليد انواع پنير. دومين همايش سراسري فراورده هاي لبني كشور.

6- نجف نجفی، مسعود. (1379).بررسي توسعه بيوتكنولوژي در دنيا و لزوم توسعه آن در ايران. همايش سراسري بيوتكنولوژي و آينده.

7- نجف نجفی، مسعود و قدس روحانی، محسن. (1379).بيوتكنولوژي و تاثير آن در آينده مواد غذايي. همايش سراسري بيوتكنولوژي و آينده.

8- نجف نجفی، مسعود. (1380).بررسي وضعيت موجود روش هاي توليد، ماشين آلات و فضاهاي توليد در نانواييهاي مشهد. همايش بين المللي وضعيت موجود توليد، توزيع و مصرف نان در ايران.

9- نجف نجفی، مسعود. (1381). بررسي وضعيت توليد گندم در ايران و مقايسه آن با جهان.كنگره بين المللي گندم.

10- نجف نجفی، مسعود. (1382).بررسي وضعيت نيروي انساني شاغل در نانواييهاي استان خراسان و تحليلي بر آن. همايش ملی نان.

11- نجف نجفی، مسعود. (1384). بررسی تأثیر وضعیت بهداشتی نانواییهای شهر مشهد بر کیفیت نان. هشتمین همایش ملی بهداشت محیط.

12- نجف نجفی، مسعود و نخچیان، حسن. (1385). بررسی وضعیت کیفی نانهای تولیدی در شهر مشهد. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران.

13- نجف نجفی، مسعود. حداد خداپرست، محمد حسین. رجب زاده، ناصر و مرتضوی، سید علی. (1385). بررسی امکان افزایش مدت زمان نگهداری نان بربری با استفاده از آرد چاودار. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران.

14- نجف نجفی، مسعود و روحانی، حسین. (1385). بررسی و تحلیل وضعیت موجود نیروهای انسانی شاغل در نانواییهای شهر مشهد. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران.

15 - نجف نجفی، مسعود و ولی بیگی، سعیده. (1386). بررسی خصوصیات عملگرایی پپتیدهای زیست فعال شیر در تأمین سلامت. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران.

16 ملایی پور، منصور و نجف نجفی، مسعود. (1386). بررسی تابع صادرات پسته در ایران  و ارائه راهبرد توسعه. اولین همایش ملی فراوری و بسته بندی پسته.

17 - نجف نجفی، مسعود.کدخدایی، رسول و مرتضوی، سید علی. (1387). بررسی تأثیرpH و یون فلزی بر نانو امولسیون O/W تولید شده با امواج فراصوت. هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران.

مقالات ارائه شده در کنفرانس های بین المللی

1 – Najaf Najafi, M., Koocheki, A., & Mahdizadeh, M. (2007). Investigation of the effect of starter culture and renneting pH on the Iranian brine cheese yield. 7th International Conference of Food Science and Technology. Wuxi, China (Oral presentation).

2- Najaf Najafi, M. (2008). Investigation the effect of whey protein concentration on the properties of soft frozen yogurt. 9th International Hydrocolloids Conference. Singapore (Poster presentation).

3- Najaf Najafi, M., Kadkhodaee, R., & Mortazavi S.A. (2008).  Protein stabilized microspheres of D-limonene using power ultrasound. 9th International Hydrocolloids Conference. Singapore (Poster presentation).

4- Najaf Najafi, M., Kadkhodaee, R., & Mortazavi S.A. (2009). The use of ultrasound for cardamom oil encapsulation into milk-based matrices. 5th International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS). Zurich, Switzerland (Poster presentation).

5- Najaf Najafi, M., Koocheki, A. (2009). Effects of somatic cell counts in milk on the properties of yoghurt made from sheep’s milk. 5th International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS). Zurich, Switzerland (Poster presentation).

6- Najaf Najafi, M., Kadkhodaee, R., & Mortazavi S.A. (2009). Ultrasonic assisted microencapsulation of cardamom essential oil. 5th International Technical symposium on Food Processing, Monitoring Technology in Bioprocesses and Food Quality Management. Potsdam, Germany (Oral presentation).

7- Najaf Najafi, M., Kadkhodaee, R., & Mortazavi S.A. (2010). Properties of Microencapsulated Cardamom Essential Oil using  High-Intensity Ultrasound. International Conference on Biotechnology and Food Science (ICBFS 2010). Bangalore, India (Oral presentation).

عضویت در مجامع علمی

1- انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران.

2- سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران. کارشناس رتبه یک رشته علوم و صنایع غذایی.

داوری مجلات

1- مجلات مختلف داخلی و بین المللی که به چاپ مقالات صنایع غذایی اقدام می نمایند.

 

پایان نامه های کارشناسی ارشد تحت راهنمایی و مشاوره

1- قهرمانی، امین. تأثیر کربوهیدرات ها بر خصوصیات امولسیون کنندگی و ریزپوشانی پروتئین آب پنیر. مشاور.   

2- صلواتی، سحر. بررسي پايداري و خصوصيات كوركومين ريز پوشاني شده توسط بيوپليمرهای مختلف با تكنيك ميكروامولسيفيكاسيون. راهنمای مشترک.

3- کامکار، آیدا. بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM). راهنما.

4- زارعی، مهدی. بررسی تاثير تعداد سلولهاي سوماتيك بر ويژگيهاي فیزیکوشیمیایی و بافتی پنير گوسفندي. مشاور.

5- ولی بیگی، سعیده. بررسی عوامل مؤثر در تشکیل و پایداری امولسیون نوشیدنی پرتقال. مشاور.

 

 

 

مسئولیت های اجرايي

1- همكاري در برگزاري چهارمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران (1369).

2- عضو هيات تحريريه نشريه دانشجويي دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد (71-1370).

3- عضو هيات علمي آموزشی دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان (76-1373).

4- مدير گروه مهندسي شيمي- صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان (75-1374).

5- معاون آموزش و دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان (76-1375).

6- عضو هيات علمي آموزشي  سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی از سال 1377 تاکنون.

7- مدير گروه صنايع غذايي مركز آموزش عالي شهيد هاشمي نژاد مشهد (80-1377 و 85-1383).

8- عضو کمیسیون طراحی سرفصل دوره کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی (1378 ).

9- عضو کمیسیون طراحی سرفصل دوره کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی تکنولوژی گوشت و فراورده های گوشتی (1378 ).

10- ناظر ساخت و تحويل تجهيزات پايلوت تولید شير و فراورده هاي لبني مركز آموزش عالي شهيد هاشمي نژاد (78-1377).

11- تجهيز و راه اندازي آزمايشگاههاي ميكروبيولوژي شير و فراورده هاي لبني و ميكروبيولوژي گوشت و فراورده هاي گوشتي مركز آموزش عالي شهيد هاشمي نژاد (78-1377)

12- عضو گروه كار غلات و فراورده هاي آن در شوراي غذا و تغذيه كشور (1380).

13- مسئول هسته امكان سنجي و نياز سنجي پژوهش مركز آموزش عالي شهيد هاشمي نژاد (1381).

14- عضو كميته اجرايي كارگاه آموزش بين المللي فراورده هاي تخميري شير(1381).

15- عضو كميته اجرايي برگزاري اولين كنگره بين المللي گندم (1381).

16- معاون آموزشی مرکز آموزش عالی جهاد کشاورزی خراسان رضوی(82-1379).

17- مسئول راه اندازي پايلوت شير وفراورده هاي لبني مركز آموزش عالي جهاد کشاورزی خراسان رضوی  (84-1382).

18- عضو پانل جلسات تخصصی شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان (1385).

19- عضو کمیسیون طراحی سرفصل دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته علمی کاربردی تکنولوژی شیر و       فراورده های لبنی (1385).

20 عضو شورای علمی گروه پژوهشی افزودنی های مواد غذایی پژوهشكده علوم و فناوري مواد غذايي جهاددانشگاهي مشهد (1386 - ادامه دارد).

21 عضو کمیته علمی اولین همایش ملی فراوری و بسته بندی پسته، دانشگاه فردوسی مشهد (1386).

22- عضو کمیته اجرایی و مسئول کمیته پذیرش اولین همایش ملی فراوری و بسته بندی پسته، دانشگاه فردوسی مشهد (1386).

23- عضو کمیته علمی هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، پارک علم و فناوری خراسان رضوی و دانشگاه فردوسی مشهد (1387).

24- عضو میزگرد تخصصی اولین همایش نانوبیو تکنولوژی و کاربرد آن در صنعت غذا، شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی خراسان رضوی (1387).

25-  عضو کمیته علمی همایش ملی صنعت فراوری شیر و صنایع وابسته، شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی خراسان رضوی (1389).

26- عضو کمیته اجرایی و برگزاری همایش ملی صنعت فراوری شیر و صنایع وابسته، شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی خراسان رضوی (1389).

27- عضو كميته بهداشت و سلامت شير استان خراسان رضوي (1389).

28- كارشناس خبره در زمينه توليد كيك و كلوچه بانك صادرات ايران (1390).



DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0